Къмпинг Якото място

Къмпинг Якото Място се състои от 5 големи стационарни каравани (тип бунгала), 8 бунгала и 4 малки туристически каравани.

Големите стационарни каравани (бунгала) предлагат от 4 до 7 места, като в някой има възможност за допълнителни легла. Разполагат със самостоятелна кухня, нови WC и баня с постоянно течаща вода, Тв с кабелна и Wi Fi. Кухненският бокс се състои от печка на газ, фурна, хладилник, мивка, кухненски шкафчета, прибори и чаши. Имат обособен хол и „яка“ веранда с маса и столове.

Туристическите каравани разполагат с от 2 до 4 места, също с веранда с маса и столове.

За почиващите на палатки и тези със самостоятелни каравани и кемпери е на разположение обособена обща кухня. Кухнята е оборудвана с всичко необходимо – печка, фурна, микровълнова, хладилник с голяма камера, мивка, прибори и чаши, Тв с кабелна, маса и столове – всичко това в „як“ стил

За почиващите без собствена WC и баня, къмпингът разполага с 8 бани с постоянно течаща топла вода. Оборудвани с електронни броячи работещи с монети от 1,00 лев за 10 минути и 8 тоалетни, разположени на различни места.

Целият къмпинг е затревен с хубава зелена трева, която постоянно се коси и поддържа.

В къмпинг Якото Място е забранено влизането на автомобили, с цел запазване на „якото“ тревно покритие, както и на спокойствието на почиващите. За автомобилите има обособен паркинг в непосредствена близост, а преноса на багаж става със специално предвидената за целта голф количка на ток.

До паркинга има хранителен магазин, който е добре зареден и предлага всичко необходимо за една „яка“ почивка – храни, студени напитки, стоки от 1-ва необходимост и дървени въглища за вашето барбекю

За децата се предлагат различни забавления – има малък басейн, батут, много играчки. Специално за тях се организират и детски партита с интересни игри и забавления.

За почиващите на палатки има обособен кът, който е със специален навес за сянка. Разположени под него, в палатките остава комфортно и през деня.

Къмпинг Якото Място е съхранил в максимална степен присъствието на природата – много дървета са запазени, като същевременно има достатъчно пространство и за свежите зелени полянки с пънчета по тях.

За въпроси и резервации - http://якотомясто.com/ и телефон 0893 334 442.

Как се стига до Къмпинг Якото място

Ако идвате откъм Китен, на разклона веднага след полицейския пост (на около 1.5 км след града) се отклонете вляво. След като напуснете главния път, завийте вдясно и карайте още около километър. "Якото място" се намира в началото на разклона, който води към къмпинг "Юг". Може да се стигне и откъм село Лозенец, но пътят е в по-лошо състояние.