Пътувай с нас

Каним ви заедно да пътуваме, да вървим по неотъпкани пътеки и да търсим красиви места, интересни истории и отдавна забравени истини

На път с нас дните започват рано, когато слънцето изгрява

Рано сутрин светът е най-спокоен, въздухът е хладен и чист, а цветовете са наситени. Ако обичате фотографията, можем да снимаме заедно, споделяйки опит и идеи, или просто да се насладите на отлитащия миг.

Сетне с раници на гръб вървим през гори...

Чарът на дългите разходки из горите на Родопите и Балкана идва от многообразието на формите и цветовете, от връзката със загубени култури и човешките истории, скрили се между гънките на ридовете.

... И по планини

Щом ни залипсват изчистените форми на стръмните планини и искаме да се качим високо над полето, където раснат тикви, идва ред на Рила и Пирин.

Когато пътуваме с кола удобството не винаги седи на седалката до нас, но пък е забавно!

Ако може с влак - пътуваме с влак, ако не може - тогава Белият кораб a.k.a. Сузукито с поскръцване на такелажа ни откарва докъдето трябва. Икономично е и изобщо не харчи фреон, понеже климатик няма. В жегите стоим на сянка.

Вечер, когато спрем, сами приготвяме храната си

Полуготовите спагети и сухоежбината отдавна останаха в миналото и днес е времето на походното гурме. То не е съвсем като другото - понякога се получава, понякога не, пък и винаги е от значение колко точно е бъхтил човек преди да седне да яде :)

След вечеря се събираме около огъня за най-хубавите партита или просто за спокойни моменти

А в края на деня винаги спим в най-хубавите хотели наоколо

Ако нямате всичко необходимо за none-iclusive нощувки под звездите, ние можем да ви осигурим най-нужното.

Нашето първо пътуване заедно предстои съвсем скоро. Свържете се с нас на poshta@gowhere.bg