Къмпинг Якото място

Къмпинг Якото Място се състои от 5 големи стационарни каравани (тип бунгала), 8 бунгала и 4 малки туристически каравани.

Големите стационарни каравани (бунгала) предлагат от 4 до 7 места, като в някой има възможност за допълнителни легла. Разполагат със самостоятелна кухня, нови WC и баня с постоянно течаща вода, Тв с кабелна и Wi Fi. Кухненският бокс се състои от печка на газ, фурна, хладилник, мивка, кухненски шкафчета, прибори и чаши. Имат обособен хол и „яка“ веранда с маса и столове.

Туристическите каравани разполагат с от 2 до 4 места, също с веранда с маса и столове.

За почиващите на палатки и тези със самостоятелни каравани и кемпери е на разположение обособена обща кухня. Кухнята е оборудвана с всичко необходимо – печка, фурна, микровълнова, хладилник с голяма камера, мивка, прибори и чаши, Тв с кабелна, маса и столове – всичко това в „як“ стил

За почиващите без собствена WC и баня, къмпингът разполага с 8 бани с постоянно течаща топла вода. Оборудвани с електронни броячи работещи с монети от 1,00 лев за 10 минути и 8 тоалетни, разположени на различни места.

Целият къмпинг е затревен с хубава зелена трева, която постоянно се коси и поддържа.

В къмпинг Якото Място е забранено влизането на автомобили, с цел запазване на „якото“ тревно покритие, както и на спокойствието на почиващите. За автомобилите има обособен паркинг в непосредствена близост, а преноса на багаж става със специално предвидената за целта голф количка на ток.

До паркинга има хранителен магазин, който е добре зареден и предлага всичко необходимо за една „яка“ почивка – храни, студени напитки, стоки от 1-ва необходимост и дървени въглища за вашето барбекю

За децата се предлагат различни забавления – има малък басейн, батут, много играчки. Специално за тях се организират и детски партита с интересни игри и забавления.

За почиващите на палатки има обособен кът, който е със специален навес за сянка. Разположени под него, в палатките остава комфортно и през деня.

Къмпинг Якото Място е съхранил в максимална степен присъствието на природата – много дървета са запазени, като същевременно има достатъчно пространство и за свежите зелени полянки с пънчета по тях.

За въпроси и резервации - http://якотомясто.com/ и телефон 0893 334 442.

Ако идвате откъм Китен, на разклона веднага след полицейския пост (на около 1.5 км след града) се отклонете вляво. След като напуснете главния път, завийте вдясно и карайте още около километър. "Якото място" се намира в началото на разклона, който води към къмпинг "Юг". Може да се стигне и откъм село Лозенец, но пътят е в по-лошо състояние.

Радо Саров

Радо Саров създава Gowhere.bg през 2011 г. Автор е на голяма част от текстовете и снимките публикувани в сайта. С пейзажна фотография се занимава от 2008 година.